HAllo

Ik ben Els, creatieve generalist

Creatieve wat?
Ja inderdaad, een creatieve generalist bestaat daadwerkelijk.
Het wordt ook vaak “renaissancemens” genoemd, omdat tijdens de renaissanceperiode het juist als ideaal gezien werd om goed te zijn in verschillende disciplines.
Ik combineer graag verschillende jobs, taken en ondernemingen omdat net door deze symbiose een creatief en innovatief proces ontstaat.

Ik ben een gedreven all rounder in de evenementenwereld en ver daarbuiten.
Ik ben steeds op zoek naar het verbeteren en het reorganiseren van werkflow bij KMO’s, kleine zelfstandigen, start ups. Ik kan oplossingen bieden voor het bijsturen en implementeren van administratieve processen in jouw onderneming.

Hand in hand met mijn organisatorisch talent, gaat mijn passie voor hardlopen en het motiveren van actievelingen met een hart voor sport.
Ik ben al jaren danschoreografe. Ik hou mijn conditie extra op peil als marathonloper.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Wie kent het spreekwoord niet.
Door onze gejaagdheid van elke dag en obstakels die als het ware als een test ons pad blijven kruisen, vraagt het van ons een blijvende volharding en repetitieve focus om verder te gaan in groei en ontplooiing.
Ook ik heb in de loop der jaren een gevulde rugzak meegesleurd, maar gaandeweg, door de juiste mensen toe te laten in mijn leven, werd de rugzak lichter en meer draagbaar.

Als Motivational Coach ben ik jouw objectieve luisteraar zonder oordeel en
ga ik emoties niet uit de weg, maar gebruik ik ze om een inzicht te creëren,
een wegwijzer aan te reiken om in beweging te komen en aan de slag te gaan.
Alle antwoorden zitten immers in jezelf.